
Verlof
We doen even de deuren dicht en trekken erop uit. Tijdens deze periode zijn er geen leveringen en is Boer Bas gesloten. Fijne vakantie!

Feest! 10 jaar De Groene Cirkel
10 jaar De Groene Cirkel, dat vieren we! Feest je mee op zondag 24 augustus?

Pastorie Préférée
Laat de zomer knetterend eindigen in de mooiste tuin van Sint-Pieters!
Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus voorziet Boer Bas heerlijke tapas en apérohapjes tijdens een weekend vol sfeer, muziek, plezier en verbinding.
Heel de wereld
Verhalen, muziek en een diepe duik in onze relatie met de aarde - een sympatieke voorstelling van Klarremieken Van Vooren en Steven Vromman

De Woudezel Plantenverkoop
Op vrijdag juli verwelkomen we De Woudezel bij Boer Bas. Je kan die dag niet alleen hun bijzondere confituren en siropen proeven, op bestelling is ook heel wat bijzonder plantgoed te verkrijgen!

Lekker gesmeerd - plantaardige spreads
Wil jij je boterhammen, toastjes en wraps naar een hoger niveau tillen? Doe mee met onze inspirerende workshop tijdens de Veggie Challenge maand en ontdek de heerlijke wereld van plantaardige spreads!

Veggiemarkt
Meer plantaardig eten is niet alleen goed voor onze gezondheid, ook onze planeet vaart er wel bij als we vooral verantwoorde, duurzame en lokale granen, peulvruchten, groenten en fruit nuttigen. Nieuwsgierig wat om en rond Brugge verkrijgbaar is aan plantaardig lekkers? Kom kennismaken, proeven en bijleren op de veggiemarkt bij Boer Bas!

Levenskrachtige voeding - Lezing door Peter Vandermeersch
De huidige manier van kijken en denken omtrent voeding heeft ons zeer veel belangrijke informatie opgeleverd, ze zorgt echter ook voor steeds meer tegenstrijdigheden, onduidelijkheden en verwarring. Steeds meer mensen stellen zich dan ook de terechte vraag wat ze nog kunnen en mogen eten. Peter Vandermeersch van De Zonnekeuken leert ons een nieuwe en verruimende manier van kijken naar voeding.

Spelen met granen en peulvruchten - Kookworkshop met Sabine Martens
Het gebruik van gekookte granen en peulvruchten zijn we in onze cultuur wat vergeten. Nochtans zijn ze van alle tijden en bieden ze oneindige mogelijkheden.
Sabine leert je te ‘spelen’ met gierst, quinoa, linzen en kikkererwten. Een niet te missen workshop als je meer aan de slag wilt met granen & peulvruchten.
Korteketentocht
Doe mee met de aftrap van ‘Februari Zonder Supermarkt’! Samen met Wervel organiseren we op 1 februari een inspirerende korteketentocht in Brugge. Ontdek drie unieke initiatieven: Boer Bas, Bioboerderij ’t Ambrozijn en Bioboerderij De Zaaier en leer duurzame alternatieven voor de supermarkt kennen.