Ons aanbod

Of je nu hier nu komt voor een lekker stukje vlees,

om even op verhaal te komen of

om met je gezin een week te genieten van de pracht

en kracht van de natuur,

we willen een plek zijn, waar je graag komt.

Waar je terug verbinding voelt met jezelf,

met anderen en met alles wat rondom je leeft !

Bio-boerderij

Mensen, dieren, planten en mineralen… op onze boerderij leven ze evenwaardig naast elkaar, met elkaar. Stuk voor stuk zijn we allen immers een unieke mix van de zelfde bouwstenen die moeder aarde ons ter beschikking stelt. Vanuit dit bewustzijn kweken we dieren voor diverse doeleinden.

Kippen, eenden, konijnen, schapen, Oscar het hangbuikvarken…  Ze scharrelen, grazen en wroeten door de weides. We geven de dieren wat ze nodig hebben, met respect voor hun natuurlijke gedrag.

Daarnaast zijn we creatief met wat de bomen en planten op de boerderij ons schenken. We vinden het belangrijk om de natuurlijke kringlopen te respecteren en werken aan een volledige beheersing van het landbouwproces, zonder verlies.  Wat over is gaat terug naar moeder aarde. Zo worden we een biologische boerderij die beweegt in harmonie  met de omgeving.

Onze producten verkopen we op de boerderij zelf en in enkele plaatselijk winkeltjes. Sporadisch zijn we ook in België te vinden op enkele seizoensmarkten. Via onze facebookpagina en nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

Onze boerderij zagen we van meet af aan ook als herbronningsplek. Voor onszelf en voor iedereen die de inspirerende rust van de natuur weet te waarderen.

Hier kan je enkele dagen offline zijn op een zelf gekozen plekje, midden in de natuur. Een paar dagen meeleven op het ritme van de kippen en de haan. Genieten van de eenvoud en de rust.

De schuur met badkamer een keukenhoek is op wandelafstand. Een overnachting op onze camping naturelle kost 6 euro per persoon per nacht.

Herbronningsplek

Rituelen en ceremonie

In een ritueel of persoonlijke viering kan je je dankbaarheid uitspreken over wat is of was. Je kan er intenties voor de toekomst kracht bij zetten. Sprekende symbolen en krachtige handelingen, maken het tot een ankerpunt dat nog lang blijft nazinderen.

Of het nu gaat om een geboorte, huwelijk of nog een heel ander persoonlijk hoogtepunt, dat jij op een speciale manier wil vieren. Als gediplomeerd ritueelbegeleider denkt Greet graag met je mee. We bekijken we samen hoe en waar jouw moment vorm kan krijgen. Onze boerderij biedt heel wat mogelijkheden en ook in België kunnen we rituelen begeleiden. Neem contact op en we bespreken samen jouw vraag.

Wim en Greet volgden beiden diverse opleidingen en putten uit een ruime ervaring. Zij staan u graag bij, met professioneel en vooral persoonlijk advies met betrekking tot diverse thema’s.

Een greep uit het educatief aanbod:

  • educatieve wandelingen op de boerderij
  • diverse kinderateliers rond natuurbeleving
  • bio-advies: praktisch en op maat
  • workshops over het belang van rituelen bij levensmomenten

Wil u meer weten? Contacteer ons of hou onze nieuwspagina in de gaten!

Advies en educatie

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

 

Pin It on Pinterest

Share This